Geef alles uit handen en laat je verrassen door een compleet interieurontwerp dat past bij jouw wensen. Ideaal als je gaat verhuizen, een nieuwbouwwoning hebt gekocht of als je toe bent aan een totale make-over van je interieur.

Van een moodboard tot een (3D)-plattegrond en van kleuradvies tot een shoplist. Met het uitgebreide interieurplan kun jij je interieur helemaal inrichten en hoef je zelf geen keuzes meer te maken.

Tijdens het traject vinden er verschillende contactmomenten plaats, zodat we samen de keuzes kunnen overleggen. Daarnaast ga ik op zoek naar de beste kleuren en materialen die helemaal passen bij de stijl van het ontwerp. Deze ontvang je, na de presentatie van het plan, in een mooie interieurbox. Ook een uitwerking van het advies zit in deze box, dus je kunt direct zelf aan de slag!

interieurontwerp: vanaf €1200

voor een woonkamer, eetkamer & keuken

Kleuradvies en materiaaladvies inclusief kleurnummers
Intake & eindpresentatie bij je thuis
Sfeervol moodboard
Plattegrond (optie: 3D)
Verlichtingsplan
Shoplist
Digitale & uitgeprinte hand-out met tips & inspiratie
Luxe stalenbox met kleurstalen
Korting op verf en interieurmerken

Prijs is incl. 21% btw en excl. reiskosten (39 cent per km vanaf Den Bosch)


Een compleet interieurplan is inclusief:

• We starten met een kennismakingsgesprek waarin we jouw/jullie wensen bespreken. 

• Ik vertaal jullie stijl naar abstracte moodboards. Hierin staat het gevoel en de sfeer van de ruimte(s) centraal. 

• Ik maak een plattegrond van de ruimte met daarin de indeling van de meubels en de plaats van de verlichting. Je mag kiezen uit twee opties.

• Jouw persoonlijke kleurenpalet vormt de basis van je interieur. ​

• Tijdens een tussentijds gesprek bespreken we de moodboards, de plattegronden en de kleuren en materialen. Na jullie feedback ga ik aan de slag met het definitieve interieurontwerp. 

• Ik presenteer het ontwerp bij jullie thuis, waarna je tevens jullie persoonlijke interieurbox ontvangt. Hierin vind je een uitgebreide uitwerking van het besproken plan en het interieuradvies, een shoplist én alle kleur- en materiaalstalen. Dit is jouw handleiding voor het creëren van je droominterieur! 

WERKWIJZE

Terug naar overzicht

• Na een digitaal kennismakingsgesprek ontvang je een offerte op maat. Hierin staan alle kosten apart beschreven: zo zijn een shoplist en een 3D-tekening optioneel.

• Het traject duurt, afhankelijk van de omvang, verschillende weken.

• Er vinden diverse contactmomenten plaats zodat we samen keuzes kunnen maak. Uiteraard hak ik de knopen door waar nodig.

• Je ontvangt een digitale én uitgeprinte versie van interieurplan en een mooie interieurbox met daarin alle bijbehorende stalen.

• Alle prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief reiskosten (0,30 cent vanaf Den Bosch)


Terug naar overzicht

info & kosten

interieurontwerp

Verzenden

Leuk dat je interesse hebt in een interieuradvies! Via onderstaand formulier kun je mij een berichtje sturen - ook als je een vraag hebt. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie. Hopelijk tot snel!

Ik bekijk je berichtje en kom zo snel mogelijk bij je terug.

Verzonden!

Ik wil een interieuradvies

@lottewullems

Volg me op Instagram

Menu