over Lotte

Een dagdromer met een liefde voor handgemaakt keramiek, lekker eten en verre reizen. Dat ben ik, Lotte, een 30-jarige creatieveling uit het zuiden van het land. 

Het creëren van een esthetisch plaatje is wat ik het liefste doe. Voor mij zit dat in zo'n beetje alles om me heen: van een mooie zithoek tot een smaakvol gedekte tafel en van een warm kleurpalet tot een oogstrelende flatlay. Ik ben een perfectionist, heb oog voor detail en vind inspiratie overal om mij heen. Zo haal ik tijdens mijn reizen kleurencombinaties uit de natuur, een markt boordevol specerijen of de ondergaande zon.


Mooie borden met lekker eten, Scandinavisch design uit de jaren 50 - 70, zonsondergangen en roze pioenrozen in bloei.


Vriend Ron en onze lieve (maar stiekem ook ondeugende) kat Noura in een sfeervolle jaren '30 woning in Den Bosch.


Ferm Living, Nordal, HKliving, H&M Home en Broste Copenhagen. Verder breid ik mijn keukenplank graag uit met werk van lokale keramisten en word ik erg blij van een vintage vondst.

get to know me


Zien hoe het lava danst in de sterrenhemel, schuilend in ons tentje op de top van vulkaan Acatenango (Guatemala).


Het volgen van een yogales, de creatieve lat telkens hoger te leggen en elke week een nieuw recept uit te proberen.


Ik heb een enorme servies-tic, vind altijd wel weer een plekje voor een nieuw vaasje en heb ooit een cactus dood laten gaan.

heeft een zwak voor

woont samen met

favoriete woonmerken

mooiste reisherinnering

daagt zichzelf graag uit door

grootste woonzonden

warmte • rust & eenheid • persoonlijke aandacht • oog voor detail

stories & styles STAAT VOOR ...

Een warme sfeer, rust, zachte vormen en natuurlijke materialen staan centraal in mijn ontwerpen en adviezen. Kies ik voor een sprekende of donkere kleur? Dan zorg ik ervoor dat daar een zachte tint tegenover staat; balans is belangrijk. Dit creëer je juist door verschillende vormen en structuren met elkaar te combineren. Zo kan een licht, effen behang toch spannend ogen door een subtiel patroon.

Elk interieuradvies is uniek, op maat gemaakt en vooral persoonlijk. Mijn doel is het creëren van een fijn thuis - een plek waar jij je goed voelt.

MIJN stijl

Ik help je graag met het creëren van jouw droominterieur

@lottewullems

Volg me op Instagram

Menu