Een gebalanceerd kleurenpalet vormt de basis van een sfeervol interieur. Wist je bijvoorbeeld dat witte muren juist voor onrust en harde contrasten kunnen zorgen? Tijdens een kleuradvies laat ik zien welke tinten het beste bij jouw inrichting en gewenste sfeer passen. Zo werk ik altijd met een zachte basiskleur (voor warmte en eenheid) en kies ik hierbij passende accentkleuren - of een mooi behang. Hiermee voeg je persoonlijkheid toe aan een ruimte. 

Benieuwd welke kleuren en materialen passen bij jouw interieur? Ik laat je de mooiste combinaties zien en stel een persoonlijk kleurenpalet voor je samen. 

Je ontvangt een digitale hand-out met het advies, de kleurnummers en inspiratie. Daarnaast krijg je een persoonlijke stalenbox thuisgestuurd waarin alle kleuren & materialen in zitten. Zo kun je direct zelf aan de slag!

KLEURADVIES: VANAF €230

(GEMIDDELDE WOONKAMER & LEEFKEUKEN)

• Je ontvangt vooraf aan het advies een korte digitale vragenlijst zodat ik meer leer over jouw wensen en stijl.

• Ik kom bij je thuis langs en we bekijken samen de ruimte. Aan de hand van stalen laat ik verschillende kleuren en materialen zien. We kunnen direct testen wat een kleur met de ruimte doet en welke sfeer je hiermee creëert. Zo stellen we ter plekke een passend kleurenpalet samen.

• Na ons gesprek ontvang je een stalenbox met daarin alle kleur- en materiaalstalen én een digitaal overzicht van het advies en alle tips. Zo kun je thuis alles nog een rustig nalezen en de kleuren in het echt bekijken.

werkwijze

Terug naar overzicht

• Tijdens een vrijblijvend telefonisch videogesprek kunnen we kennismaken, vertel ik meer over mijn werkwijze en bespreken we je woonvragen.

• Je ontvangt na ons kennismakingsgesprek een offerte (op maat). Daarna kunnen we het advies inplannen.

• Een kleuradvies duurt 1,5 uur. Deze tijd is gemiddeld nodig voor een woonkamer & leefkeuken. Wil je meerdere ruimtes, zoals de slaapkamer, meenemen in het kleuradvies? Dan kunnen we het gesprek verlengen.

• Na het gesprek ontvang je binnen 2 weken een digitale uitwerking van het kleuradvies. Dit bevat: een moodboard, alle kleurnummers, inspiratie & tips. Je persoonlijke stalenbox krijg je thuisgestuurd.

• Alle prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief reiskosten (30 cent per km vanaf Den Bosch)

INFO & kosten

Terug naar overzicht

kleuradvies

Verzenden

Leuk dat je interesse hebt in een interieuradvies! Via onderstaand formulier kun je mij een berichtje sturen - ook als je een vraag hebt. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie. Hopelijk tot snel!

Ik bekijk je berichtje en kom zo snel mogelijk bij je terug.

Verzonden!

Ik wil een interieuradvies

@lottewullems

Volg me op Instagram

Menu