Heb je hulp nodig met het inrichten van je interieur? Tijdens een kort en inspirerend interieuradvies aan huis beantwoord ik al jouw woonvragen. Denk aan: "Wat is de meest praktische indeling?" "Welke muurkleur moet ik kiezen" en "Hoe creëer ik een sfeervol geheel?"

Ik help je met het maken van keuzes, geef advies & inspiratie en ben 2 uur lang jouw sparringspartner. Je ontvangt achteraf een digitale hand-out met alle besproken tips en eventuele kleurnummers. Zo kun je alles nog een keer rustig nalezen en direct zelf aan de slag! 

€275

2 uur advies aan huis

inspiratiesessie

• Je ontvangt vooraf aan het advies een korte digitale vragenlijst over je woonwensen en stijl.

• Ik kom bij je thuis langs om 2 uur lang jouw interieurvragen te bespreken. Ik geef advies, tips & tricks en eventueel kunnen we aan de hand van stalen muurkleuren bepalen of ter plekke gaan schuiven met meubels.

• Na ons gesprek ontvang je een digitale hand-out met een overzicht van het besproken advies, alle tips en inspiratie. Hebben we ook kleur- en materiaalkeuzes gemaakt? Dan krijg je de stalen, in jouw persoonlijke stalenbox, thuis opgestuurd! 

WERKWIJZE

Terug naar overzicht

• Tijdens een vrijblijvend telefonisch videogesprek kunnen we kennismaken, vertel ik meer over mijn werkwijze en bespreken we je woonvragen. Wil je graag de inspiratiesessie inplannen? Dan kunnen we direct een datum prikken.

• Het advies aan huis duurt 2 uur. Je mag deze tijd zelf indelen - jij bepaalt wat we bespreken.

• Na het gesprek ontvang je binnen 1 week een digitale uitwerking van het advies. Je persoonlijke stalenbox krijg je thuisgestuurd.

• De prijs voor de inspiratiesessie bedraagt €275. Dit is inclusief 21% btw en exclusief reiskosten (30 cent per km vanaf Den Bosch)

Terug naar overzicht

info & kosten

Verzenden

Leuk dat je interesse hebt in een interieuradvies! Via onderstaand formulier kun je mij een berichtje sturen - ook als je een vraag hebt. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie. Hopelijk tot snel!

Ik bekijk je berichtje en kom zo snel mogelijk bij je terug.

Verzonden!

Ik wil een interieuradvies

@lottewullems

Volg me op Instagram

Menu