Is de basis van je interieur af, maar voel je je er nog niet 'thuis'? Mist je interieur balans, warmte en heb je geen idee welke kleuren en accessoires bij jouw stijl passen? Hoe creëer je sfeer? Wat doe je met die lege muur of dat eenzame hoekje? 

Als deze vragen door jouw hoofd spoken, dan is mijn kleur & stylingadvies écht iets voor jou!

Ik help je met het creëren van een sfeervol thuis. Samen kijken we welke kleuren en materialen aansluiten bij jouw woonwensen én ik geef je een persoonlijke shoplist met items die perfect in jouw nieuwe interieur passen. Zo hoef je zelf niet meer op zoek te gaan!

VANAF €375

(VOOR 1 RUIMTE)

• Ik stuur je vooraf een vragenlijst toe, zodat ik een beeld krijg van jouw woonstijl. Heb je Pinterest? Dan is het fijn als je jouw inspiratiebord met mij kan delen.

• Tijdens een adviesgesprek bespreken we je woonwensen en laat ik kleuren en materialen zien die bij de gewenste stijl passen (circa 1,5 uur). Ik geef je bovendien alvast een aantal stylingtips.

• Ik maak een shoplist met accessoires en (kleine) meubels die perfect bij je stijl en budget passen. Via de linkjes kun je de items direct aanschaffen. Je hoeft dus niet meer zelf - in een woonboulevard - op zoek te gaan!

• Na de sessie ontvang je van mij een digitaal overzicht van het kleuradvies, jouw kleurstalen, een inspirerend moodboard én natuurlijk de shoplist. Zo kun je direct zelf aan de slag.

WERKWIJZE

Terug naar overzicht

• Tijdens een vrijblijvend telefonisch videogesprek kunnen we kennismaken, vertel ik meer over mijn werkwijze en bespreken we je woonvragen. Wil je graag het kleur- en stylingadvies inplannen? Dan kunnen we direct een datum prikken.

• Het advies aan huis duurt 1,5 uur. 

• Na het gesprek ontvang je binnen 2 weken een digitale uitwerking van het advies & de shoplist. Je persoonlijke stalenbox krijg je thuisgestuurd.

• De prijs voor het advies bedraagt €375 per ruimte (zoals een woonkamer). Dit is inclusief 21% btw en exclusief reiskosten (30 cent per km vanaf Den Bosch). Wil je graag meerdere ruimtes meenemen in het advies? Dat kan! Dan maak ik graag een offerte op maat voor je.

Terug naar overzicht

info & kosten

kleur- & stylingadvies

Verzenden

Leuk dat je interesse hebt in een interieuradvies! Via onderstaand formulier kun je mij een berichtje sturen - ook als je een vraag hebt. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie. Hopelijk tot snel!

Ik bekijk je berichtje en kom zo snel mogelijk bij je terug.

Verzonden!

Ik wil een interieuradvies

@lottewullems

Volg me op Instagram

Menu