Is de basis van je interieur af, maar voel je je er nog niet 'thuis'? Mist je interieur balans, warmte en heb je geen idee welke kleuren en accessoires bij jouw stijl passen? Welke eetkamerstoelen passen bij je tafel of wat doe je met die lege hoek?

Als deze vragen door jouw hoofd spoken, dan is mijn kleuradvies & stylingadvies écht iets voor jou!

Met jouw persoonlijke kleurenpalet én stylingadvies kun je namelijk direct zelf aan de slag. Ik maak voor jou een shoplist met meubels en accessoires die perfect aansluiten bij je stijl en budget. Zo voorkom je miskopen en geef je je interieur een mini-make over.

KLEURADVIES & STYLINGADVIES: €395

(PER RUIMTE, ZOALS EEN WOONKAMER)

Kleuradvies inclusief kleurnummers
Shoplist met passende meubels & accessoires
Sfeervol moodboard
Digitale hand-out met tips & inspiratie
Stalenbox met kleurstalen
Korting op verf & diverse interieurmerken

Een kleuradvies & stylingadvies is inclusief:

Prijs is incl. 21% btw en excl. reiskosten (39 cent per km vanaf Den Bosch)

• Ik stuur je vooraf een vragenlijst toe, zodat ik een beeld krijg van jouw woonstijl. Heb je Pinterest? Dan is het fijn als je jouw inspiratiebord met mij kan delen.

• Tijdens een adviesgesprek bespreken we je woonwensen en laat ik kleuren en materialen zien die bij de gewenste stijl passen (circa 1,5 uur). Ik geef je bovendien alvast een aantal stylingtips.

• Ik maak een shoplist met accessoires en (kleine) meubels die perfect bij je stijl en budget passen. Via de linkjes kun je de items direct aanschaffen. Je hoeft dus niet meer zelf - in een woonboulevard - op zoek te gaan!

• Na de sessie ontvang je van mij een digitaal overzicht van het kleuradvies, jouw kleurstalen, een inspirerend moodboard én natuurlijk de shoplist. Zo kun je direct zelf aan de slag.

WERKWIJZE

Terug naar overzicht

• Tijdens een vrijblijvend telefonisch videogesprek kunnen we kennismaken, vertel ik meer over mijn werkwijze en bespreken we je woonvragen. Wil je graag het kleur- en stylingadvies inplannen? Dan kunnen we direct een datum prikken.

• Het advies aan huis duurt 1,5 uur. 

• Na het gesprek ontvang je binnen 2 weken een digitale uitwerking van het advies & de shoplist. Je persoonlijke stalenbox krijg je thuisgestuurd.

• De prijs voor het advies bedraagt €395 per ruimte (zoals een woonkamer). Dit is inclusief 21% btw en exclusief reiskosten (30 cent per km vanaf Den Bosch). Wil je graag meerdere ruimtes meenemen in het advies? Dat kan! Dan maak ik graag een offerte op maat voor je.

Terug naar overzicht

info & kosten

kleuradvies & stylingadvies

• Ik kom bij je thuis langs met mijn kleur- en behangstalen en geef advies. Zo kunnen we direct zien wat kleur met de ruimte doet.

• Het gesprek duurt 1 - 1,5 uur. Ik adviseer eerst de muurkleuren en stel vervolgens een kleurenpalet samen voor het complete interieur - ook voor de meubels en accessoires. Daarna bespreken we de wensen voor de inrichting en meet ik eventueel de ruimte op.

• Ik werk volgens het 60-30-10 principe: 60% is de basiskleur, 30% is een nuancekleur en de resterende 10% is voor het aanbrengen van accentkleuren. Op deze manier creëer je balans in jouw gehele interieur; van de muren tot de meubels en accessoires. 

• Je ontvangt na het gesprek een uitgebreide hand-out met alle kleurnummers, een moodboard, tips & inspiratie.

• Daarnaast stel ik nog een shoplist voor je samen: hierin vind je (kleine) meubels en accessoires die perfect aansluiten bij jouw wensen, stijl en budget. Van muurdecoratie tot vazen en van een mooie bijzettafel tot een toffe lamp waarmee je de ruimte af maakt. Via de linkjes kun je alles direct aanschaffen. Je hoeft dus niet meer zelf op zoek te gaan en voorkomt zo miskopen.

• Ik stuur je ook nog jouw persoonlijke stalenbox toe. Hierin zitten alle kleurstalen. Deze kun je thuis nog eens rustig bekijken.

• Kortom: met het kleur- en stylingadvies geef je jouw interieur op een laagdrempelige manier een make-over: van kleur tot styling.

• Je ontvangt vooraf aan het advies een korte digitale vragenlijst zodat ik meer leer over jouw wensen en stijl.

• Ik kom bij je thuis langs en we bekijken samen de ruimte. Aan de hand van stalen laat ik verschillende kleuren en materialen zien. We kunnen direct testen wat een kleur met de ruimte doet en welke sfeer je hiermee creëert. Zo stellen we ter plekke een passend kleurenpalet samen.

• Na ons gesprek ontvang je een stalenbox met daarin alle kleur- en materiaalstalen én een digitaal overzicht van het advies en alle tips. Zo kun je thuis alles nog een rustig nalezen en de kleuren in het echt bekijken.

werkwijze

Terug naar overzicht

• Tijdens een vrijblijvend telefonisch videogesprek kunnen we kennismaken, vertel ik meer over mijn werkwijze en bespreken we je woonvragen.

• Je ontvangt na ons kennismakingsgesprek een offerte (op maat). Daarna kunnen we het advies inplannen.

• Een kleuradvies duurt 1,5 uur. Deze tijd is gemiddeld nodig voor een woonkamer & leefkeuken. Wil je meerdere ruimtes, zoals de slaapkamer, meenemen in het kleuradvies? Dan kunnen we het gesprek verlengen.

• Na het gesprek ontvang je binnen 2 weken een digitale uitwerking van het kleuradvies. Dit bevat: een moodboard, alle kleurnummers, inspiratie & tips. Je persoonlijke stalenbox krijg je thuisgestuurd.

• Alle prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief reiskosten (30 cent per km vanaf Den Bosch)

INFO & kosten

Terug naar overzicht

wat houdt een kleur- & stylingadvies in?

mini make-over voor je interieur
kleuradvies
shoplist met (kleine) meubels & accessoires
hand-out vol inspiratie
persoonlijke stalenbox

Verzenden

Leuk dat je interesse hebt in een interieuradvies! Via onderstaand formulier kun je mij een berichtje sturen - ook als je een vraag hebt. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie. Hopelijk tot snel!

Ik bekijk je berichtje en kom zo snel mogelijk bij je terug.

Verzonden!

Ik wil een interieuradvies

@lottewullems

Volg me op Instagram

Menu